Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/askanswer/domains/askanswer.ir/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66  تفاوت ظروف آلومینیومی و ظروف روی - Askanswer مرکز مشاوره سلامت ایران(هفت سیب)
  •  
    • ۷,۳۸۶ پرسش
    • ۵,۰۶۳ پاسخ
    • ۴۴۰ نظر
    • ۲۳۰,۴۷۰ کاربر
  •  

لیست برچسب‌ها

بارداري پریود آلت-تناسلی رابطه-جنسی عادت-ماهانه خودارضایی نزدیکی خارش برنامه-درمانگاه-پوست-و-مو جوش موهای قاعدگی ریزش-مو پرده-بکارت شیرخوار ادرار رشد-نوزاد جنین در و ناباروری حساسیت - لکه-پوستی وزن پوست تیروئید افسرده واژن دیابتی پستان لکه-بینی موی-زائد سلامت-جنسی طول-آلت-تناسلی قلبي رحمی درد-بیضه اختلال-نعوظ سونوگرافی از انزال-زودرس استرس تخمدان تکرر-ادرار کیست-تخمدان پریود-نامنظم جلوگیری سرفه جوش-صورت زناشویی منی جلوگیری-از-بارداری جنسي سوزش-ادرار قرص-ال-دی لاغری تیرویید برنامه-مادر-کودک-تندرستی خونریزی-رحمی عرق-کردن سرطانی سقط نوزاد خشکی-پوست چاقی عوارض-دارو خلط اضطراب ورزشی فشار-خون قد بلوغ مقاربت معده جای-جوش مثانه داروهاي کاهش-وزن زخم تهوع واریکوسل های کم-کاری-تیروئید اختلالات-اضطرابی ناباروری-مردان پروستات مقعد خونی رژیم-غذایی تپش-قلب آزمایش چین-و-چروک ترشحات-واژن زگیل-تناسلی مایع-منی اسپرم افزایش-وزن دور-چشم صرع

تفاوت ظروف آلومینیومی و ظروف روی

+5 امتیاز

آیا می توان به جای ظروف رویی  از ظروف آلومینیومی استفاده کرد؟
اگر نه ، روش تشخیص این دو جنس از هم چیست؟

پرسش ۲۹/خرداد/۱۳۹۲ ۱۰:۱۴:۴۸ در تغذیه و سلامت از samsam khanoom (790 امتیاز)
برچسب‌گذاری مجدد ۲۲/تیر/۱۳۹۳ ۱۳:۳۰:۱۹

1 پاسخ

+4 امتیاز
 
بهترین پاسخ

در گذشته مردم ایران غذاهای خود را در ظروف روی ( به قول عوام روحی) و یا ظروف مسی می پختند و همواره مقداری از این دو فلز مفید همراه با غذا جذب بدن می شد . اما متأسفانه در چند سال اخیر اکثر کارخانه های تولید کننده ی ظروف آشپزخانه به دلیل گران بودن فلز روی ( یا همان روحی ) از فلز مضر آلومینوم استفاده می کنند که موجب بیماری آلزایمر ، یبوست ، پوکی استخوان و اختلالات گوارشی می شود ، بنابراین به هموطنان عزیز سفارش می شود که به جای ظروف آلومینیومی ، از ظروف استیل و یا کریستال استفاده کنند تا اینکه عوارض فلز آلومینیوم گریبانگیر آنان نشود.

ظروف‌ آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي‌دهند. بيشتر از‌ ‌نيمي از ظروف پخت و پز كه امروزه به كار برده مي‌شوند آلومينيومي‌اند. بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت موجب بيماري آلزايمر ‌مي‌شود اما اين رابطه هنوز به طور قطعي و كامل به اثبات نرسيده است. برخي نظريه‌ها نيز حاكي از اين است كه جوش آوردن آب در كتري‌هاي آلومينيومي‌ ‌مي‌تواند موجب بروز بيماري‌هايي همچون‌ زخم معده، ‌كوليت،‌ خشكي دهان، يبوست ‌و تغيير رنگ زبان شود.

افرادي كه هرروز از ظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و‌ ‌نگهداري مواد غذايي خود استفاده مي‌كنند، تقريبا 5.3 ميلي گرم آلومينيوم را در هر روز وارد‌ ‌بدن خود مي‌كنند. هر چه غذا بيشتر در اين ظروف پخته يا نگهداري شود، مقدار آلومينيوم وارد شده به آن هم بيشتر مي‌شود. البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه‌ ‌بزرگسالان مي‌توانند بيشتر از 50 ميلي گرم آلومينيوم را در روز بدون خطر هيچ ضرري‌ ‌دريافت كنند، زيرا بسياري از داروهاي معمول حاوي آلومينيوم هستند، مثلا يك عدد قرص‌ ‌آنتي اسيد حاوي 50 ميلي گرم و يك عدد قرص آسپيرين حاوي 10 تا 20 ميلي‌گرم آلومينيوم است.

‌ ‌جالب است بدانيد اگر سبزي‌هاي برگي شكل و غذاهاي اسيدي يا نمكي (همچون گوجه فرنگي، مركبات و ريواس) در ظروف آلومينيومي قرار داده شوند، بيشترين ميزان آلومينيوم را به خود جذب مي‌كنند و سبب مي‌شوند آلومينيوم به مقدار زياد وارد غذا شود. همچنين موجب مي‌شوند روي اين ظروف حالت سوراخ‌سوراخ به خود بگيرد. بنابراين پختن اين مواد در ظروف آلومينيومي‌ ‌توصيه نمي‌شود. براي جلوگيري از وارد شدن آلومينيوم به غذا، بايد از نگهداري مواد غذايي در‌ ‌ظروف آلومينيومي پوشش داده نشده اجتناب كرد. در بعضي مناطق، آب حاوي موادمعدني و قليا بوده كه ممكن است روي سطح ظروف آلومينيومي رسوب كند. پختن غذاهاي اسيدي، نمكي يا قليايي در ظروف آلومينيومي مي‌تواند موجب سياه شدن اين ظروف شود، البته تغيير رنگ و لكه‌دار شدن اين ظروف روي كيفيت پخت غذا تاثيري ندارد. براي‌ ‌برطرف كردن رنگ يا لكه، غوطه ور كردن ظرف در محلول آب و آب ليمو يا سركه مفيد‌ ‌است‌. معمولا‌ خانم‌ها با اين قبيل روش‌ها آشنايي دارند.

پاسخ در ۰۷/تیر/۱۳۹۲ ۲۳:۴۲:۲۰ از Dr.Khatami (82,650 امتیاز)
انتخاب ۰۷/تیر/۱۳۹۲ ۲۳:۴۳:۴۶ از Dr.Shidvash

پرسش‌های مرتبط

+5 امتیاز
0 پاسخ
+4 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۴/بهمن/۱۳۹۲ ۱۳:۱۳:۰۴ در تغذیه و سلامت از پروانه (13,920 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۴/بهمن/۱۳۹۲ ۱۲:۵۰:۰۹ در آسيب ها و مسموميت از حمیدرضا (10,190 امتیاز)
+2 امتیاز
1 پاسخ
پرسش ۱۴/بهمن/۱۳۹۲ ۱۲:۵۷:۴۷ در آسيب ها و مسموميت از پروانه (13,920 امتیاز)
+2 امتیاز
0 پاسخ
پرسش ۰۶/اسفند/۱۳۹۲ ۱۲:۲۶:۴۱ در تغذیه و سلامت از محمد ملینا (140 امتیاز)
???????
...